Starity

Bella Thorne és Gregg Sulkin együtt lógott

2015. május 02. 20:08   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két ifjú színészt a Los Angeles-i tengerparton kapták lencsevégre az elmúlt napokban, ahogy a barátaikkal töltötték szabadidejüket.

hirdetés
Bella Thorne és Gregg Sulkin együtt lógott
Fotó: Michael Buckner

Bella Thorne-nak rengeteg dögös pasi barátja van, és a legutolsó, akivel együtt lógott, az nem más, mint a Faking Itből is ismert Gregg Sulkin. A 17 éves színésznőt április 30-án sikerült lencsevégre kapni a Los Angeles-i tengerparton, ahogy az egész napot Gregg-gel és barátaikkal töltötte.

A 22 éves színész egy képet is megosztott az Instagram-profilján, amihez a következő sorokat rögzítette: Néha csodálkozom, hogy miért hagytam ott Londont... ;) Csodás nap a csapattal.

Nem csak Gregg volt az, aki megosztotta napját az Instagramon, ugyanis Bella is posztolt egy fantasztikus videót, amelyhez a következőket írta: Minden lánynak, akik hisznek a tündérmesékben, a buborékokban és a boldog befejezésekben.

 

A video posted by BELLA (@bellathorne) on

Mint arról nemrég értesülhettetek, Bella az MTV új sorozatában, a Screamben fog feltűnni rövidesen, aminek premierje június 30-án zajlik majd le az Egyesült Államokban. Emellett a Faking It-rajongók is megkönnyebbülhettek, hiszen Gregg sorozata augusztus 31-én fog visszatérni szintén az MTV-re, plusz a 3. évadot is berendelték már a készítők a fanok örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek