Starity

Megjelentek a Macbeth legelső képei

2015. május 03. 13:01   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelentek meg a történelmi eseményeket feldolgozó Macbeth legelső képkockái, amiken Marion Cotillard és Michael Fassbender láthatók.

hirdetés
Megjelentek a Macbeth legelső képei

Miután áprilisban kihirdették az idei Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramját – ahol Justin Kuzel filmje, a Macbeth is helyet kapott –, így várható volt, hogy a jelölt alkotások készítői nemsokára elárasztják az internetet filmjeik képeivel.

A két Oscar-jelölt sztárral még tavaly februárban kezdték el a forgatásokat Angliában és Skóciában, viszont a hivatalos képekig még bő egy évet kellett várni a fanatikusoknak. A Shakespeare által megálmodott történet sokak szerint ismét akadémiai jelölést hozhat a színészeknek, mivel a kritikusok eddig csak is jót hangoztattak róluk.

Ez az egyetlen olyan filmem, ahol a karakterem egy igazán sötét lelket játszik. És amikor elveszíti az irányítást... Nagyon megérintett annak a jelenetnek az eljátszása, és a végére én is, mint a karakterem, már nem bírtam a kezemben tartani a dolgokat – nyilatkozott Marion Cotillard karakteréről, Lady Macbethről.

A történet a sokak által is ismert Macbethről szól, aki egy jóslat és a hatalomvágy miatt feleségével karöltve megöli Skócia királyát. A filmet a nagyközönség legelőször májusban láthatja a Franciaországban megrendezésre kerülő 68. Cannes-i Filmfesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek