Starity

Megérkezett a Disney Descendants előzetese

2015. május 03. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Disney egyik legnagyobb nyári dobásának, a Descendantsnek az előzetese, amely igazi sztárszereposztást vonultat fel.

hirdetés
Megérkezett a Disney Descendants előzetese
Fotó: Disney

A Disney egy csaknem kétperces előzetessel és új plakáttal melegít be legújabb sikerfilmje, a Descendants bemutatójára.

A történet egy idillikus királyságban játszódik, ahol Belle és a Szörnyeteg közös tinédzserfia, Ben éppen a trónt készül átvenni. Első intézkedése azonnal nagy felháborodást vált ki, ugyanis megparancsolja, hogy rehabilitálják Szörnyella de Frász, Demóna, a Gonosz Királyné és Jafar gyerekeit, akik sok más mesebeli gonosszal együtt elzárva élnek egy tiltott szigeten.

Carlos, Mal, Evvie és Jay megérkezésük után ugyanabban az iskolában kezdik meg tanulmányaikat, ahol a Disney többi mesehőse, például Csipkerózsika, Mulan és Aranyhaj. Hamarosan azonban válaszút elé érkeznek: kövessék gonosz szüleik útját és segítsenek a gonoszoknak újra hatalomhoz jutni, vagy a bennük rejlő jóra hallgatva mentsék meg a királyságot?

A film igazi sztárszereposztással készült, de Dove Cameron, Booboo Stewart, Kristin Chenoweth, Keegan Connor Tracy, Cameron Boyce mellett az új tehetségek is bemutatkozhatnak, mint például Jedidiah Goodacre, Mitchell Hope és Sofia Carson. A rendező Kenny Ortega korábban a High School Musical rendezésével szerzett magának hírnevet, a jelmeztervező, Kara Saun pedig a Project Runway első szériájának egyik versenyzője volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek