Starity

Új EP-vel jelentkezik Amber Skye

2015. május 03. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónapon belül vadonatúj dalokat ad ki a Beauty and the Beast sztárja.

hirdetés
Új EP-vel jelentkezik Amber Skye
Fotó: Fiona Pepe

Nemrégiben bejelentette a The CW sorozatából, a Beauty and the Beastből is ismert színész-énekesnő, Amber Skye, hogy öt év után új EP-vel jelentkezik. 2010-ben jelentette meg ugyanis debütáló EP-jét, mely a Secret címet viseli és öt saját dal kapott rajta helyet: a Take It Away, a Locked in Love, a Running On Low és a Lovers Lullaby. Azóta mindössze két szerzeménye jelent meg 2013-ban, a Bury Me Deep (RIP) és a Howlin, az utóbbihoz pedig első videoklipjét is leforgatta.

Amber most egy videón árulta el, hogy az elmúlt időszakban sem tétlenkedett, hiszen bár egy komoly hangszálműtéten is túlesett, gőzerővel dolgozott a stúdióban új dalain – szám szerint hat darabon –, melyeket néhány hónap múlva ki is szeretne adni EP-n. Ez azonban nem könnyű procedúra, mivel független előadóként nem áll mögötte egy kiadó, ami segíti a finanszírozásban és a reklámozásban.

Így hát rajongói segítségét és támogatását kéri egy Kickstarter-kampánnyal, melynek célja, hogy összegyűljön 18 ezer dollár és megjelenhessen az EP. De ahogy az a Kickstarter.com-on lenni szokott, nem maradnak jutalom nélkül azok, akik szponzorálják Ambert, aki egyébként csakis akkor kapja kézhez az adományokat, ha összegyűlik az a bizonyos 18 ezer dollár vagy annál több.

Az ajándékok között szerepel többek között néhány különleges kristálynyaklánc, ideiglenes tetoválások, melyek idézetek Amber dalszövegeiből, de magát a készülőben levő EP-t is kézhez kaphatják a bőkezű adakozók, esetleg Skype-beszélgetést is nyerhetnek, VIP jegyeket a koncertjeire vagy a Beauty and the Beast második évadának dedikált DVD-jét. Akik pedig mélyen a zsebükbe nyúlnak, még a stúdióba is ellátogathatnak, hogy szem- és fültanúi legyenek az új dalok születésének, valamint egy magánkoncertet megkaparinthatnak.

A Brooklynban élő tehetség új dalaira egyébként az alt-pop és a rock stílus lesz jellemző, valamint sokkal sötétebbek, merészebbek, feltűnőbbek és mélyebb tartalmúak lesznek, mint eddigi szerzeményei. A fő témái a kapcsolatok, a szerelem, annak jó és a rossz oldalai lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek