Starity

Különleges dallal rukkolt elő a Desperado

2015. május 05. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szívszorító dallal rukkolt elő minap a Desperado együttese. A Betti, Zsolt és Zoy alkotta csapat ezúttal egy szívszorító balladával lepte meg közönségét, melyhez dalszöveges videót is készítettek.

hirdetés
Különleges dallal rukkolt elő a Desperado

Édesapám halála hihetetlen űrt hagyott bennem. Aznap, amikor elment, bezárkóztam a dolgozószobámba, mert egyszerűen egyedül akartam lenni a fájdalmammal. Teljesen spontán jött ez a dal, eredetileg nem terveztem, hogy számot fogok írni ezekről az érzésekről – kezdte Ne félj kapcsán a dal írója, Zoy. Ám azon az estén mégis megszületett a dal, ezt hozta ki belőlem a szomorúság. Eredetileg csak saját célra készült, de miután megmutattam a többieknek, Betti és Zsolti is azt mondta, hogy legyen ez az új Desperado-dal. Így juthatott el ez a szám végül a nagyközönséghez is – tette hozzá a zenész.

Úgy gondolom, hogy mindenki veszített már el valakit, aki fontos volt számára. Éppen ezért sokan tudnak azonosulni ezzel a számmal, amely egy kis kapaszkodót nyújthat – mondta el a (Bartha Ákos) Dannonával közösen alkotott dalról a Desperado énekesnője, Betti.

A csapat persze nem aprózta el, és egy egyszerű, de roppant látványos dalszöveges videóval osztották meg közönségükkel újdonságukat.

Közös ötlet, volt, hogy most valami mást csináljunk. Valami olyat, ami még nem volt nekünk. Így alakult ki az elképzelés, hogy legyen most egy szövegcentrikus lyrics videónk, a képi színvilág pedig legyen fekete-fehér. Úgy gondoltuk, ez illeszkedik majd a legjobban a dal mondanivalójához, hangulatához. Bízunk benne, hogy mindenki, aki találkozott már az elmúlással szerettei elvesztése révén, szívébe zárja majd ezt a számot. Ha pedig olyanokat is megérint, akik még nem éltek át hasonlót, akkor elmondhatjuk, érdemes volt a nagyközönség számára is megmutatnunk a dalt – árulta még el Zoy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek