Starity

7 dal, amely egy hírességről kapta a címét

2015. május 13. 10:10   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogy őket már megénekelte valaki egy dalban. Egyre több olyan slágerrel találkozhatunk már, amelyeket valós személy ihletett meg, most listába szedtünk ezek közül párat.

hirdetés
7 dal, amely egy hírességről kapta a címét

Duck Sauce – Barbra Streisand

A DJ duo dala 2010-ben robbantott, és óriási sikert aratott még annak ellenére is, hogy a szám eredetileg csak a móka kedvéért született. Érdekessége pedig, hogy mindössze két szóból áll.

Duck Sauce – Barbra Streisand (Official Music Video)

Maroon 5 feat. Christina Aguilera – Moves Like Jagger

A banda 2011-ben állt össze a frontember, Adam Levine The Voice-os kolléganőjével, Xtinával, hogy megalkothassák az év legfülbemászóbb slágerét. A klipben egyébként a félmeztelen Adamnek is volt lehetősége bebizonyítani, hogy igenis képes úgy mozogni, mint az akkor 67 éves Mick Jagger.

Tyler Dean – Taylor Swift

Tyler Dean mindig is nagy Taylor Swift-rajongó volt, ezt pedig 2009-ben be is bizonyította, mikor megjelentette dalát, amelynek címe azonos az énekesnő nevével. A számot Taylornak szánta ajándékba, aki egyébként pozitívan reagált Tyler kedves soraira.

Taylor Swift – Tim McGraw

És ha már Taylor Swift: ugye mindenki a szőkeségre gondol, amikor azt hallja, Tim McGraw? Igen, a 16 éves Swift példaképe már akkor is a countrylegenda volt, erről pedig természetesen dal is született, megindítva Taylor karrierjét. A lány álma egyébként csak évekkel később vált teljesen valóra, mikor Tim felkínálta neki egy duett lehetőségét.

Fall Out Boy – Uma Thurman

A FOB legfrissebb videója az Uma Thurman című dalhoz készült. A rövidfilm premierjére a múlt hónapban került sor, az új korongról pedig ez már a harmadik kislemezük, mely kevesebb mint egy hét alatt került be Amerika Top 40-es listájába. Extra érdekesség talán az, hogy a videóban feltűnik a Panic! At The Disco, valamint a The Summer Set frontembere is.

Against Me! – Bob Dylan Dream

A bónuszdalt először a 2011-ben kiadott White Crosses albumon hallhattuk. A számban arról álmodozik a banda, hogy Bob Dylannel nagy barátságban állnak és közös házban élnek, sőt, egy ágyban alszanak! Ki ne örülne ennek?

The Wanted – Walks Like Rihanna

Ha nem tudsz se énekelni, se táncolni, csak sétálj úgy, mint Rihanna! Ez volt a The Wanted-os fiúk tanácsa még jóval a feloszlásuk előtt. A tagok 2014-ben mondtak végleges búcsút egymásnak, 2013-as klipjükben azonban még nagyon is elemükben voltak, sőt, még a marionettbábuk is voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek