Starity

7 dal, amely egy hírességről kapta a címét

2015. május 13. 10:10   |   Szerző: Baybee

Hogy őket már megénekelte valaki egy dalban. Egyre több olyan slágerrel találkozhatunk már, amelyeket valós személy ihletett meg, most listába szedtünk ezek közül párat.

hirdetés
7 dal, amely egy hírességről kapta a címét

Duck Sauce – Barbra Streisand

A DJ duo dala 2010-ben robbantott, és óriási sikert aratott még annak ellenére is, hogy a szám eredetileg csak a móka kedvéért született. Érdekessége pedig, hogy mindössze két szóból áll.

Duck Sauce – Barbra Streisand (Official Music Video)

Maroon 5 feat. Christina Aguilera – Moves Like Jagger

A banda 2011-ben állt össze a frontember, Adam Levine The Voice-os kolléganőjével, Xtinával, hogy megalkothassák az év legfülbemászóbb slágerét. A klipben egyébként a félmeztelen Adamnek is volt lehetősége bebizonyítani, hogy igenis képes úgy mozogni, mint az akkor 67 éves Mick Jagger.

Tyler Dean – Taylor Swift

Tyler Dean mindig is nagy Taylor Swift-rajongó volt, ezt pedig 2009-ben be is bizonyította, mikor megjelentette dalát, amelynek címe azonos az énekesnő nevével. A számot Taylornak szánta ajándékba, aki egyébként pozitívan reagált Tyler kedves soraira.

hirdetés

Taylor Swift – Tim McGraw

És ha már Taylor Swift: ugye mindenki a szőkeségre gondol, amikor azt hallja, Tim McGraw? Igen, a 16 éves Swift példaképe már akkor is a countrylegenda volt, erről pedig természetesen dal is született, megindítva Taylor karrierjét. A lány álma egyébként csak évekkel később vált teljesen valóra, mikor Tim felkínálta neki egy duett lehetőségét.

Fall Out Boy – Uma Thurman

A FOB legfrissebb videója az Uma Thurman című dalhoz készült. A rövidfilm premierjére a múlt hónapban került sor, az új korongról pedig ez már a harmadik kislemezük, mely kevesebb mint egy hét alatt került be Amerika Top 40-es listájába. Extra érdekesség talán az, hogy a videóban feltűnik a Panic! At The Disco, valamint a The Summer Set frontembere is.

Against Me! – Bob Dylan Dream

A bónuszdalt először a 2011-ben kiadott White Crosses albumon hallhattuk. A számban arról álmodozik a banda, hogy Bob Dylannel nagy barátságban állnak és közös házban élnek, sőt, egy ágyban alszanak! Ki ne örülne ennek?

The Wanted – Walks Like Rihanna

Ha nem tudsz se énekelni, se táncolni, csak sétálj úgy, mint Rihanna! Ez volt a The Wanted-os fiúk tanácsa még jóval a feloszlásuk előtt. A tagok 2014-ben mondtak végleges búcsút egymásnak, 2013-as klipjükben azonban még nagyon is elemükben voltak, sőt, még a marionettbábuk is voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek