Starity

Chris Evans szerint Amerika kapitány még szűz

2015. május 05. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nemrégiben interjút adott az Entertainment Weeklynek és elárulta, hogy úgy véli, Amerika kapitány még sosem feküdt le senkivel.

hirdetés
Chris Evans szerint Amerika kapitány még szűz

Chris Evansnek korábban sem volt kicsiny rajongótábora, ám mióta 2011-ben feltűnt Steve Rogersként, azaz Amerika kapitányként a mozivásznakon, rohamosan nőni kezdett fanjainak száma. A 33 éves színész azóta leforgatott két Bosszúállók-filmet és az Amerika kapitány második részét is, nemsokára pedig a harmadiknak is hozzálátnak, mely a Polgárháború alcímet viseli és 2016-ra várható.

A sármos szuperhősért nők milliói vannak odáig és történetét ismerve sokan agyalnak azon, hogy vajon volt-e már része intim kapcsolatban. Ezt azonban maga Chris sem tudja, ám az Entertainment Weeklynek nemrég adott interjújában megosztotta elméletét.

Vicces, ha belegondolsz. Valószínűleg még szűz. Elég nagy az esélye, hogy még szűz! Fogalmam sincs, hogy mikor történhetett volna meg a dolog – árulta el nevetve Evans, amire beszélgetőpartnere mindössze annyit válaszolt, hogy hiszen a filmben ENSZ-körúton is járt, akkor pedig bármi megtörténhetett.

Erre Chris így válaszolt: Igen, utazgatott. Ez igaz. Talán valamelyik lány elvette az eszét [nevet]. De ő valószínűleg egy igazi jófiú. De szerintem Peggy Carterre várt és ebben az értelemben véve egy kicsit régimódi. Sok olyan dolog van, amin lehetne vitatkozni, ugyanakkor ezek mind nagyon személyesek. Ő egy nagyon emberi pasas. Ezért is szeretem annyira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek