Starity

Tila Tequila újabb polgárpukkasztása

2010. szeptember 15. 19:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tila Tequila néhány hete még fejsérülésekkel szenvedett, miután egy koncerten a közönsége kinyilvánította a véleményét, de ennek nyoma sem látszódott bulizás közben.

hirdetés
Tila Tequila újabb polgárpukkasztása

Tila Nguyen arcán gyorsan begyógyultak azok a sebek, amiket felbőszült „rajongói” okoztak a felé hajított üvegekkel és kövekkel. A hét eleji buliban ebből már semmi nem látszódott, így a kíváncsiskodó poparazzóknak valami mást kellett mutatnia.

Tiláról tudjuk, hogy nem éppen az a szende kislány. Ezt ismét bebizonyította. Odament az első hírességhez, akit meglátott, és kiengedte vad énjét. A „szerencsés” kiszemelt Kid Rock volt, aki nem utasította el a lány közeledését, sőt, kifejezetten örült annak, hogy Tila a kezébe nyomta szilikoncsodáit. De ez nem volt elég a „sokoldalú tehetségnek”, letérdelt a férfi elé, és nadrágon keresztül nyalogatta az ágyékát.

Az egyetlen szépséghiba a történetben, hogy a férfi valójában nem az igazi Kid Rock volt, csak egy hasonmás, aki gyakran bújik az rapper bőrébe Vegasban. Persze, aki látta már Pamela Anderson exférjét, az tudja, hogy nagyon kevés hasonlóság van a két ember között.


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek