Starity

Justin Bieber még mindig odavan Selena Gomezért

2015. május 08. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes megdicsérte a fiatal színésznő MET-gálán viselt ruháját, amiről videó is készült.

hirdetés
Justin Bieber még mindig odavan Selena Gomezért

Mondhatni már évek óta csámcsog a média Selena Gomez és Justin Bieber se veled, se nélküled kapcsolatán, ami bár úgy tűnt, véget ért, Bieber újra felszította a tüzet a Jelena-rajongók szívében, ugyanis pozitív szavakkal illette az énekesnőt.

A TMZ tette közzé a videót, melyben Biebs éppen távozik a MET-gála helyszínéről, ahol rajongók és lesifotósok hada állta az útját. A testőre megelégelte az erőszakos fanatikusokat, így leteremtette őket, és elindítatta a kocsit. Miután az elgurult, a kandai énekes még visszakiáltott az ott várakozó tömegnek: Selena gyönyörű volt a MET-gála bálján.

A szóban forgó ruha egy lenyűgöző fehér Vera Wang-estélyi volt, melyet Selena egy virágos fejpánttal párosított, amivel sokak szerint a gála egyik legjobban öltözöttje volt. Justin egyébként már nem először dicsérte meg exbarátnője megjelenését, még tavaly a Vanity Fair Oscar afterpartiján a világ legelegánsabb hercegnőjének nevezte a sztárt.

Selena a MET-gálán | Vouge.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek