Starity

Csókot loptak Harry hercegtől

2015. május 08. 11:11   |   Szerző: lüszi01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A herceget sokan szeretnék látni, mivel ausztráliai küldetése már a végéhez közeledik. Emiatt rengetegen akartak búcsút venni Harrytől, sőt, akadt olyan hölgy is, akinek sikerült meglehetősen közel kerülnie hozzá.

hirdetés
Csókot loptak Harry hercegtől

A sydney-i operaház előtt meglehetősen nagynak nevezhető tömeg gyűlt össze avégett, hogy elbúcsúztassa Diana hercegnő kisebbik fiát, Harry herceget. Ám mint kiderült, a lelkes rajongók többsége leginkább fiatal és házasodni vágyó lányokból állt.

Közülük egy 21 éves merész ifjú hölgy – név szerint Victoria McRae – különösen készült a nagy találkozásra. Az eseményre még egy hatalmas táblát is készített, melyre azt írta csupa nagy vérvörös betűvel, hogy Vegyél feleségül Harry herceg!. De még közbeékelte azt a fontos megjegyzést is, hogy ez bizony az utolsó lehetősége erre.

Nem meglepő talán, hogy ez a transzparens felkeltette a címzett figyelmét, aki ezután odalépett a lányhoz. Vicky egy puszit kért tőle, melyet Harry szívesen adott is, ám végül csók lett belőle. Ugyan a britek híres vöröse nagyon zavarba jött a meglepő fordulattól, de ettől függetlenül tovább folytatta a fotózkodást a kedvéért összegyűlt kitartó hölgykoszorúval.

Mint később kiderült, ez már a harmadik alkalom volt, hogy Victoria feltette a legkelendőbbnek számító agglegénynek ezt a bizonyos kérdést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek