Starity

Debütált a Dark Sarah bemutatkozó albuma

2015. május 08. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma debütált a finn énekesnő első önálló albuma, amelyen még 2012-ben kezdett el dolgozni új zenekarával.

hirdetés
Debütált a Dark Sarah bemutatkozó albuma

Vége a várakozásnak, ugyanis hosszú idő után Heidi Parviainen visszatért! A finn énekesnő még 2012-ben indította el hódító utjára a Dark Sarah névre elkeresztelt bandát, miután hivatalossá vált a hír, hogy elhagyta az Amberian Dawn nevezetű zenekart. 

Az első dal és klip még 2013-ban jelent meg Save Me címen, amely egyben az első kislemez is lett, a bemutatkozó lemezt megelőzően. Nem sokkal ezután debütált az első duett is Memories Fall címen Manuela Kraller énekesnővel karöltve, akit a metalrajongók a Xandria zenekarból ismerhetnek.

Ezt követően tavaly került bemutatásra a Hunting The Dreamer című dalhoz készült klip, melynek éredekessége, hogy a dal refrénje az együttes anyanyelvén, azaz finnül íródott. Az énekesnő még ez évben bejelentette, hogy Behind The Black Veil néven fog érkezni bemutatkozó korongja, amely az idei évre várható.

Év elején egy újabb duett került nyilvánosságra, az Evil Roots, melyben Heidi mellett a Van Canto énekesnője, Inga Scharf foglal helyet a mikrofon mögött. E dalhoz készült egy rajongói animációs kisfilm is. Mindezek után ismét lázba hozta a közönséget bejelentésével, miszerint a lemezen három duett foglal helyet, az utolsó bemutatása azonban a múlt hónapig váratott magára. A Tony Kakkóval felvett Light In You című szám is az előző együttműködésekhez hasonlóan szintén kisfilm kíséretében jelent meg.

A mai napon viszont már hivatalosan is a boltok polcaira került az énekesnő teljes anyaga, melyről röviden így olvashatunk hivatalos Facebook-oldalán: A mai az egyik legfigyelemreméltóbb nap az életemben, mert megjelent az első önálló albumom Európában! Hihetetlenül sok munkát és időt vett igénybe (a pénzről nem is beszélve...), de megérte! Én nem lettem volna rá képes a rajongóim, a tehetséges barátaim és a zenésztársaim nélkül. Sami, Erkka, Emmi, Laurie, Jukka, Kasperi, Mikko, Tommi, Janne, Rude, Perttu, Örkki, Aurora, Mirjam, Jyrki, Mikaela, Toni, Markus, Emil, Inga, Stefan, Manuela, Tony, anya és apa, és sok más támogató szerte a világon! MEGCSINÁLTUK!!!! KÖSZÖNÖM! 

1959876_605874949494380_997320515_n.jpg?

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek