Starity

Elindult az idei Miss Balaton szépségverseny

2015. május 10. 20:08   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén augusztusban ismét megválasztják a magyar tenger legszebb hölgyét, ugyanis újra várja csinos jelentkezőit a Miss Balaton szépségverseny. Az eltökélt szépségek a szakmai zsűrinek bizonyíthatják rátermettségüket, miközben olyan nevektől tanulhatnak, mint Iszak Eszter, Epres Panni és Horváth Éva. Az álomnyeremények mellett egy életre szóló élmény és a divatvilág berkei várják a hölgyeket.

hirdetés
Elindult az idei Miss Balaton szépségverseny
Fotó: Red Lemon Média

Ismét elindult a magyar tenger legrangosabb szépségversenye, a Miss Balaton by Cosmopolitan. A verseny weboldalán június 6-áig jelentkezhetnek a 18 és 28 év közötti lányok, hogy megmutassák, a megnyerő báj mellett a kifinomult kommunikáció is fontos. Természetesen a csinos versenyzők most sem lesznek magukra utalva, a VIVA műsorvezetője, Iszak Eszti, Epres Panni és a Miss Balaton versenykoordinátora, Horváth Éva is segít a felkészülésben.

Nagyon jó élmények kötnek a tavalyi versenyhez, a lányokkal azóta is gyakran találkozunk egy vacsorára vagy kávéra, és a mai napig emlegetik, hogy a kemény munka mellett milyen jól érezték magukat – kezdte Horváth Éva.

 Az előző évben nem tudtam minden ötletemet megvalósítani, így most külön öröm, hogy a kedvenc témáimban is fejleszthetem a versenyzőket, mint a protokoll és azok az alapismeretek, amelyek egy szerződéskötés során fontosak. Mindenekelőtt arra biztatom a jelentkezőket, hogy ügyeljenek a beküldött a fotóikra, hiszen ez alapján juthatnak tovább a személyes castingokra, és az első benyomás nagyon fontos – tette hozzá a verseny koordinátora.

A legrátermettebb hölgy a királynői cím és fődíj elnyerésén túl a divatszakmában is megmutathatja magát. Király Lili, a tavalyi év győztese Miamiban és Mexikóban is képviselte Magyarországot, és a legnagyobb márkák arcaként láthattuk viszont nívós magazinok oldalain. Nagyon boldog vagyok, hogy elindultam a versenyen. Jó érzés, hogy a szakmában is ismernek már és rengeteg lehetőséget kapok. Az új versenyzőknek azt tanácsolom, hogy mosolyogjanak és higgyenek magukban. Először én is kevesebb önbizalommal érkeztem, de ahogy haladtam előre a megmérettetéseken, hétről hétre éreztem, hogy egyre magabiztosabb vagyok. A Miss Balaton tökéletes lehetőség a személyiségfejlesztésre is – üzente a 2014-es győztes.   

A jelentkezés lezárása után többfordulós casting során választják ki azt a 16 lányt, akik egy felkészítő táborban tanulják meg a Seres Attila által megálmodott koreográfiát, és megismerik a modellszakma fortélyait. A nagyszabású balatonfüredi döntőre augusztus 15-én kerül sor, ahol a Miss Balaton by Cosmopolitan királynője egy tűzpiros Toyota Aygóval, az udvarhölgyek pedig értékes utazásokkal lesznek gazdagabbak. 

Bővebb információ és jelentkezés: www.missbalaton.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek