Starity

Véget ér az American Idol

2015. május 11. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fox csatorna ma jelentette be, hogy 15 évad után véget ér az egykor nagy sikerrel futott tehetségkutató széria, az American Idol.

hirdetés
Véget ér az American Idol

Nagytakarítást tartanak az amerikai tévécsatornák ezekben a hetekben: az összes új és régi műsor sorsa mostanában dől el. Ennek keretében adott ki hivatalos közleményt a Fox csatorna, hogy az American Idol című, egykor népszerű tehetségkutató versenye a 2016 januárjában elinduló 15. évadával búcsúzik a nézőktől.

A csatorna 2002-ben indította el az énekes show-műsort, és már az első évada óriási siker volt. A 2. évaddal a Fox első számú műsorává nőtte ki magát, és 8 évig az is maradt, ami egyedülálló a tévétársaság történetében. Később a zsűri cserélődése és a énekversenyektől kezdődő általános megcsömörlés eléggé megtépázta a show nézettségét, amely olyan előadókat tett világhírűvé, mint Kelly Clarkson, Carrie Underwood és Adam Lambert.

A 15. búcsúévadra a Jennifer Lopez, Keith Urban és Harry Connick Jr. által alkotott zsűrivel fog felállni a műsor, és az elmúlt 14 évadnak fog emléket állítani a csatorna tervei szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek