Starity

Dalpremier: Sia – California Dreamin’

2015. május 13. 17:05   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Sia legújabb dala, a California Dreamin’, amely a Törésvonal című film zenei albumán kapott helyet.

hirdetés
Dalpremier: Sia – California Dreamin’
Fotó: Sia / Facebook

Sia megállíthatatlanul menetel előre: sorra jönnek ki videoklipjei a tavaly megjelent 1000 Forms Of Fear címre keresztelt albumáról, amelyhez a napokban megjelent a bővített változat is, melyre a már korábban megismert 12 dal mellé felkerült számtalan remix és akusztikus verzió is.

A kisfilmek forgatása és a turnézás mellett az énekesnő elkészítette legújabb albumát, a This Is Actinget, amely a tervek szerint még idén a boltok polcaira kerül. Saját dalai megjelentetése mellett az énekesnő a közremőködések terén sem rest: nemrég látott napvilágot a Giorgio Moroderrel közös Déjà Vu című dala és a hozzá forgatott kisfilm is.

A legújabb dal, a California Dreamin’ tegnap debütált, melynek érdekessége, hogy a The Mamas & The Papas 1965-ös dalának átdolgozása. A Sia által rögzített változat a Törésvonal című film betétdala is egyben, mely filmalkotás június 4-én kerül a mozikba olyan színészek főszereplésével, mint Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Colton Haynes és Kylie Minogue énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek