Starity

Klippremier: Namie Amuro – Birthday

2015. május 14. 20:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-pop-királynő nyáron érkező stúdióalbumáról május 11-én jelent meg az első videoklip, melyet a Birthday című dalához forgatott.

hirdetés
Klippremier: Namie Amuro – Birthday

Már egy hónap sincsen hátra addig, hogy Namie Amuro új, immáron tizenkettedik stúdióalbuma a boltokba kerüljön, amibe egyébként most kivételesen május 20-áig bele is hallgathatnak a rajongók. Az énekesnő már le is forgatta az új korongon szereplő Birthday című számához az első videoklipet, mely a május 11-én debütált.

A Birthday friss, üde popdal, melyhez hasonló stílusú és hangulatú rövidfilm dukál. A videoklipben sok pasztellszínt használnak, kiemelik a rózsaszín fontosságát, és természetesen az aranytorkú Namie a születésnapos, így ő van a középpontban. A sok mosolygás, vidámság és móka mellett az énekesnő szokásához híven egy kis tánccal is feldobta a kisfilmet.

A 37 éves énekesnő új korongja június 10-én jelenik meg _genic címmel, és a rajta szereplő dalok közül még a Golden Touchhoz, a Fashionistához, a Strangerhöz és az Anythinghez forgatnak klipet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek