Starity

Klippremier: Three Days Grace – Human Race

2015. május 14. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig két órája került bemutatásra a kanadai csapat legújabb kisfilmje, melyet a Human Race című szerzeményhez forgattak a srácok.

hirdetés
Klippremier: Three Days Grace – Human Race

Alig két órával ezelőtt mutatta be az immár Matt Walst vezette csapat legújabb kisfilmjét, melyet a srácok Mark Pellington rendező segítségével a Human Race című szerzeményhez forgattak. A videó a maga nyomasztó képkockáival igencsak felkavaróra sikerült, ám ennek ellenére népszerűnek bizonyul a zenekar rajongóinak körében.

A dal egyébként a Three Days Grace márciusban az RCA Records gondozásában megjelent ötödik stúdiólemezén, a Humanon kapott helyet.

A dal megírása előtti napon fellépésünk volt, és már javában utaztunk a turné következő állomása felé, amikor láttuk, ahogy a nap lassan felkel a Közép-Nyugaton. Kinéztünk az ablakon erre a békés országrészre, és kicsit elmerültünk ebben a látványban. A busz továbbhaladt, és hamarosan a belváros forgatagának kellős közepén találtuk magunkat... csak néztük az ablaküvegen keresztül, ahogy az emberek kiabálnak egymással, átszaladnak a piros lámpáknál, bemutatnak egymásnak, és láttuk, hogy milyen sz*rul viselkednek a másikkal, miközben valamennyien ugyanannak a körforgásnak voltunk a részei ott akkor hajnali fél nyolckor. Olyan volt, mintha külső szemlélői lettünk volna az eseményeknek, és emlékszem, valamelyikünk azt mondta: »Hova a pokolba megy mindenki, és miért vannak ekkora rohanásban? Nem betegszenek bele ebbe a versenyfutásba? Ez emberi faj egyáltalán?« Ez volt az a pillanat, amikor megszületett a dal. Ekkor kezdtük el írni – nyilatkozta a Loudwire-nek a dal születése kapcsán Neil Sanderson dobos.

A zenekar jelenleg a nyári turné előtti pihenőjét tölti, ám júniusban Európa színpadait hódítja meg Matt, Brad, Neil és Barry. A hazai rajongók számára jó hír, hogy nem is kell olyan messzire menniük, ha szeretnék élőben is hallani a Human Race-t, ugyanis a TDG június 4-én Bécsben is fellép majd. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek