Starity

Ezekre a szuperképességre vágynak a sztárok

2015. május 15. 08:08   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Repülés, láthatatlanság, időutazás – mindenki gondolkozott már azon, hogy mihez kezdene ilyen varázslatos képességekkel. A hollywoodi hírességek között is többen akadnak olyanok, akik szívesen birtokolnának szupererőt, Natalie Portman és Beyoncé a láthatatlanságra, Chris Hemsworth pedig az időutazásra szavazna. Amiről ők csak álmodhatnak, a Thunderman család tagjainak megadott.

hirdetés
Ezekre a szuperképességre vágynak a sztárok

Mindenki vágyik szuperképességekre, de csak kevesen vannak, akiknek ez valóban megadatik. Egyetlen szuperhősnél pedig már csak egész családnyi menőbb. A Nickelodeon Thunderman család című népszerű sorozata egy szuperképességekkel bíró család tagjait mutatja be: Hank, az apa repül, Barb az anya uralkodik a fény felett, a lézerszemű Nóra szuperlátással bír, Phoebe és Max, a játékos ikerpár pedig tárgyakat mozgatnak. A 20 másodperccel hamarabb született Phoebe segítőkész szuperhős, Max viszont idősebb korában a Föld gonosz ura szeretne lenni.

A legnagyobb hollywoodi sztároknak látszólag minden megadott, lelkük mélyén azonban még ők is vágynak szuperképességekre. A világsztárok élete a kamerák kereszttüzében zajlik, így nem csoda, hogy körükben a láthatatlanság a legnépszerűbb szupererő. Natalie Portmannek már elege van az óriási médiafigyelemből és néha szívesen eltűnne a világ elől egy kis időre, Beyoncé viszont elmondása szerint azért válna láthatatlanná, hogy észrevétlenül kémkedhessen más emberek után. Mindkettőjük legfőbb vágya, hogy kedvenc szupererejük segítségével pár pillanatra eltűnhessenek a paparazzók elől. 

Bár a filmcsillagoknak megadatik, hogy időnként szuperhősök szerepébe bújjanak, a legtöbben a hétköznapi életben is vágynának különleges képességekre. Chris Hemsworth alakította már Thort és Superment is, a valóságban azonban az időutazás képességére voksolna és különböző felfedezőutakra indulna a múltban kalandozva. Azonban minden szabály alól akadnak kivételek, ilyen például Bratt Pitt, aki nem vágyik szuperképességekre, mert úgy gondolja, hogy aki hozzá hasonlóan hat gyermek édesapja, az már önmagában is igazi hős.

A magyar hírességek között is akad, aki különleges képességekkel bír. A sármos mentalistának, Danny Blue-nak már 6 évesen megmutatkoztak adottságai. A magyar sztár azóta továbbfejlesztette szuperképességeit, és világszerte már több ezer embert kápráztatott el tehetségével. Nem meglepő tehát, hogy a fiatal mentalistát különleges tudása miatt kitiltották az összes magyarországi kaszinóból, csak fellépőként lehet jelen ezeken a helyszíneken.

A Thunderman család második évada május 17-én, vasárnap 19.15-től látható hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek