Starity

Őszintén beszélt magánéletéről Ashley Benson

2015. május 16. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fashion magazin címlapján pózol a Pretty Little Liars sztárja és interjút is adott, melyben elárulta, hogy a szerelmi életéről szóló legtöbb pletyka hamis.

hirdetés
Őszintén beszélt magánéletéről Ashley Benson
Fotó: Justin Coit

Június 2-án kezdődik Amerikában a Pretty Little Liars hatodik évada, amit a rajongók már tűkön ülve várnak, ám a majdnem három hónapos szünet alatt sem kellett nélkülözniük kedvenceiket. Nemrégiben például Ashley Benson fogadta el a Fashion magazin felkérését és állt modellt egy fotósorozat erejéig, valamint interjút is adott egyik riporterüknek a május 18-án megjelenő új számhoz.

A beszélgetés során természetesen szóba került az ABC Familyn futó hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata és karaktere, Hanna Marin is. Szerintem a lányok közül az ő személyisége változott a legtöbbet. Hanna túlvan egy bizonytalan időszakon, volt már népszerű, menő lány és volt egy fázisa is, amikor nem találta önmagát. Minden évadban egyre többet tud meg magáról.

A 25 éves színésznő azonban az utóbbi években más szerepekben is kipróbálta magát és folyamatosan újabb produkciókban vállal szerepet, hogy ne skatulyázzák be a Pretty Little Liars-beli karakterébe. Idén nyáron érkezik például a Pixels című film, jövőre debütál a Chronically Metropolitan, aztán pedig az Elvis & Nixon.

hirdetés

Mindezek előtt viszont láthattuk a Spring Breakersben, ahol egy vad egyetemistát alakított Vanessa Hudgens, Selena Gomez, James Franco és Rachel Korine oldalán. Egy elég őrült film volt, de az összes eddigi projektem közül ebből tanultam a legtöbbet. A legtöbb jelenetet úgy rögtönöztük, főként azokat, amiket James Francóval vettünk fel. Sosem improvizáltam előtte. Még akkor is forogtak a kamerák, amikor nem is kellett volna vagy nem is tudtuk, hogy filmeznek minket. Így belemerülni egy karakterbe, aki őrült, drogfüggő, folyamatosan bulizik és szinte semmitől sem fél? Nagyon felszabadító érzés volt.

Ashley továbbá egyik nagy kedvencéről és egyben példaképéről is mesélt a magazinnak, aki nem más, mint Jennifer Lawrence: Szerintem ő a legkirályabb ember ebben a szakmában. Megszegi a szabályokat, hogy milyennek is kellene lennie egy hollywoodi sztárnak, hogyan kellene viselkednie. Nagyon is felnézek rá. A színészeknek abba kellene hagyniuk a színészkedést, amikor véget érnek a forgatások.

Végül pedig magánéletéről is ejtett néhány szót, hiszen köztudottan szeret szerelmi életén csámcsogni a média, elég előkerülnie néhány fotónak, melyeken a PLL-beli kollégáival szórakoznak. De a pletykalapoknak sokszor még erre sincs szükségük, hiszen olykor csak légből kapott sztorikat közölnek le, melyeket legtöbbször a jól ismert bennfentesek árulnak el, vagyis inkább találnak ki.

Nagyon nehéz fenntartani egy kapcsolatot ebben az iparágban. Erősen kétlem, hogy tudnék járni egy olyan híres színésszel, mint ahogyan azt Angelina Jolie is teszi. Nagyon jó munkát végeznek Braddel, hogy így képesek megtartani a magánéletüket, de biztos vagyok benne, hogy ez nagyon sok munka. Egyszerűen túl nagy feltűnést kelt az, ha két erőteljes ember együtt van. Mindent túlbonyolítanak és eltúloznak az emberek. A legfurcsább dolog az volt, amikor nemrég azt olvastam, hogy az összes Pretty Little Liars-ös férfi kollégámmal jártam. Ez nem igaz és egyszerűen undorító – nyilatkozta őszintén.

Fotók: Gabor Jurina

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek