Starity

Magyar tervezők ruháját viselte Ashley

2010. szeptember 16. 14:02   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, hamarosan betörnek az USA-ba a magyar divattervezők is. Nemrég napjaink egyik leghíresebb hölgyeménye, Ashley Tisdale jelent meg egy díjkiosztón – magyar divattervezők által kreált ruhában.

hirdetés
Magyar tervezők ruháját viselte Ashley

Minden kétséget kizárólag hamarosan betörnek az amerikai piacokra a magyar divattervezők által tervezett és kivitelezett ruhák is. Ezt erősítette meg nemrég Ashley Tisdale is, amikor a USE Unused ruháját viselte az augusztus 9-én megrendezett Teen Choice díjkiosztóján.

A gyönyörű, világszínvonalú ruhát három magyar divattervező, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András álmodta meg. A ruha elképesztő lett, így nem csoda, hog még egy olyan híresség is lecsapott rá, mint a High School Musical-filmek sztárja. Az ifjú sztár valószínűleg a Markedshowroomban vásárolta a ruháját, mert az Egyesült Államokban csak itt kaphatók a USE ruhakölteményei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek