Starity

Jordin Sparks újra szerelmes

2015. május 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég újra beköszöntött a szerelem a 25 éves énekesnő életébe. Jordin ezúttal is egy zenész oldalán találta meg a boldogságot.

hirdetés
Jordin Sparks újra szerelmes
Fotó: Instagram/sagethegemini

Jordin tavaly szeptemberben szakított Jason Derülóval, ám április óta újra boldog párkapcsolatban él. A szerencsés férfi egy 22 éves rapper, Dominic Wynn Woods, művésznevén Sage The Gemini.

A bejelentés talán annyira nem is volt nagy meglepetés azoknak, akik követik Jordint a közösségi oldalakon, hiszen már nem is egy olyan képet rakott fel, ami arról tanúskodott, hogy újra foglalt.

„Szerintem elég egyértelműek. Jól érezzük magunkat. Ő egy nagyon jó ember, és a képek önmagukért beszélnek... Hiszen nem csókolok meg csak úgy embereket” – mondta Jordin, aki azt is elárulta, hogy már becenevet is adott szerelmének, mégpedig azt, hogy „baemaxx”.

A „bae” annyit tesz, hogy „before anyone else”, azaz, hogy mindenki előtt/mindenkinél jobban, a „max” pedig a Hős6os című animációs film karakterének, Baymax nevéből származik. A Double Tap énekesnője elmesélte, hogy a film nézése közben azt mondta, hogy tetszik neki a név, mire Sage reakciója az volt, hogy „I am your bae to the max” (a legmaximálisabban és mindenkinél fontosabb vagyok), Jordin pedig ebből kitalálta, hogy akkor „baemax” lesz Sage beceneve.


Fotó: Instagram/sagethegemini

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek