Starity

Dalpremier: ZZ Ward – Love 3X

2015. május 19. 10:10   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

ZZ Ward már tavaly elkezdett dolgozni legújabb albumán, amiről már meg is jelent az első hivatalos dal, a LOVE 3X. A nagylemezről azonban még nincs semmi hír.

hirdetés
Dalpremier: ZZ Ward – Love 3X

ZZ már egy ideje lelkesen promótálja legújabb dalát, mely a mai napon végre hivatalosan is megjelent. A Love 3X stílusában nem tér el a korábbiaktól, mégis teljesen más lett, mint az eddigi szerzeményei. A szám egyértelműen pozitív hangulatot áraszt a felé, aki meghallgatja. Egy kifejezetten jó nyári slágernek ígérkezik, még akkor is, ha az énekesnő munkái nem is kerülnek fel a nívós zenei listákra. A premierre tegnap került sor a nylon.com oldalán, ugyanakkor a VEVO-csatornára csak ma hajnalban érkezett meg magyar idő szerint.

Természetesen ZZ hamarosan turnéra is indul, ahol a legújabb slágerek is felcsdendülnek. Az első állomás augusztus 18-án, Dallasban lesz. Egyelőre olyan városok kaptak helyet a koncertsorozatban, mint New Orleans, Atlanta, Boston, New York, Los Angeles, Seattle vagy éppen San Diego.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek