Starity

Új filmszerepet kapott Cara Delevingne

2015. május 19. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Valerian and the City of a Thousand Planets című sci-fiben fog játszani a brit modell.

hirdetés
Új filmszerepet kapott Cara Delevingne
Fotó: Richard Bush

Az nemrég színésznővé avanzsált modell most újabb filmmel bővíti listáját: ezúttal egy sci-fiben bizonyíthat. A Lucy és Az ötödik elem alkotója, Luc Besson a Twitteren jelentette be, hogy a Csodálatos Pókember 2-ből ismert Dane DeHaan mellett Cara Delevingne-t választotta új filmjének főszereplőjévé.

Besson új projektje a Valerian and the City of a Thousand Planets című híres francia képregényen alapul és annak címét is fogja viselni. Mindezek mellett pedig az is kiderült, hogy rendezői és produceri feladatok mellett a forgatókönyv megírását is magára vállalta.

A legelső tweetem! Akkor osszunk meg egy igazi hírt! A következő filmem egy nagy sci-fi lesz: #Valerian and the City of a Thousand Planets. A főszerepekben @danedehaan és @Caradelevingne. 2017-ben érkezik a mozikba – csiripelte büszkén, majd nem sokkal később már a hivatalos plakátot is megosztotta.

A Deadline információi szerint a 22 éves modell és a 29 éves színész egy időutazó ügynökpárost alakítanak majd. Laureline-nek és Valeriannek az lesz a dolga, hogy megmentsék a 28. századi utópikus Földet és a szomszédos bolygókat a rosszfiúktól.

Érdekesség, hogy a képregényben Laureline-nek hosszú vörös haja van, így kíváncsian várjuk, vajon Cara átfesti-e szőke tincseit, vagy esetleg parókát húz.

Fotó: Twitter/Luc Besson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek