Starity

Dalpremier: Muse – Mercy

2015. május 19. 20:08   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Muse júniusi visszatérése alkalmából sorra örvendezteti meg rajongóit újabb és újabb dalokkal: tegnap mutatták be legújabb kislemezes számukat, a Mercyt.

hirdetés
Dalpremier: Muse – Mercy

A brit zenekar legutoljára 2012-ben hallatott magáról, amikor kiadták legutóbbi, igazán megosztó albumukat. A The 2nd Law a rajongók és a kritikusok szemében egyaránt különböző véleményeket eredményezett, így ezúttal a korábbi hangzásvilágukhoz hasonló lemezt ígérnek. A frontember ezzel az anyaggal elmondása szerint szeretne visszatérni a gyökerekhez.

A Muse 2014 októberében kezdte meg a munkálatokat a vancouveri The Warehouse Studióban, a felvétel idén április 1-jén ért véget. Eközben március 12-én bemutatták első új dalukat, amely a Psycho címet viseli – valamint előrendelhetővé tették visszatérő albumukat, a Dronest. Ezt követően egy kisebb, hatállomásos turnésba kezdtek az Egyesült Királyságon belül, valamint 23-án kiadták második kislemezüket, a Dead Inside-ot.

A legújabb kislemezes daluk premierje tegnap volt a BBC 1 Radión, ezt követően pedig a dalszöveges videót is feltöltötték YouTube-csatornájukra. A zenekar frontembere a következőket nyilatkozta legfrissebb dalukról: A Mercy nyitósora utalás arra, hogy a főhős tudja, felismeri, hogy elvesztett valamit. Elvesztette önmagát. Ez az, ahol ráébred, hogy eluralkodott rajta egy sötét erő, ami a Psychóban már bemutatásra került.

A zenekar hetedik nagylemeze, a Drones június 8-án fog megjelenni és már a teljes dallistát is közzétették:

 1. Dead Inside
 2. [Drill Sergeant]
 3. Psycho
 4. Mercy
 5. Reapers
 6. The Handler
 7. [JFK]
 8. Defector
 9. Revolt
 10. Aftermath
 11. The Globalist
 12. Drones

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek