Starity

Megérkezett az első előzetes Az útvesztő második részéhez

2015. május 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Dashner trilógiájának első részét tavaly vitte a filmvászonra Wes Ball rendező, és az előrejelzések szerint idén ősszel érkezik a második rész, melynek előzetese nemrégiben került közzétételre.

hirdetés
Megérkezett az első előzetes Az útvesztő második részéhez

James Dashner trilógiája méltán népszerű a fiatalok körében, mely izgalmat csak tovább fokozta, hogy tavaly szeptemberben megérkezett a mozikba a könyvsorozat első részének filmadaptációja olyan színészek főszereplésével, mint Dylan O'Brien, Thomas Sangster, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Will Poulter vagy Blake Cooper.

Alig néhány órája pedig napvilágra kerül a hír, miszerint idén ősszel folytatódik a széria, és a már megszokott szereplőgárdához csatlakozik néhány új szereplő is. Az előrejelzések szerint Az Útvesztő: Tűzpróba címet viselő alkotás szeptember 17-én érkezik a magyar mozikba, a rajongók örömére pedig megérkezett a film előzetese is, mely az első részhez hasonlóan rengeteg izgalmat, akciót és újabb megoldásra váró rejtélyeket kínál a sci-fi rajongóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek