Starity

Sokkoló epizóddal zárult a The Flash első évada

2015. május 23. 12:12   |   Szerző: dviki022

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikerű Arrow-spinoff első évadának utolsó részét kedden vetítették le, és egy olyan befejezést kaptunk, ami mindenkit sokkolt. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
Sokkoló epizóddal zárult a The Flash első évada
Fotó: The CW

A készítők remek munkát végeztek, hiszen az utolsó pár részben óriási titkokra derült fény. Így hát sokan gondolták, hogy ezt a pezsgést már nem tudják felülmúlni, viszont ők tévedtek: a csúcspont ennek ellenére is a finálé volt, ami sok meglepetést tartogatott.

Az utolsó előtti részben is nagy kavalkád volt, hiszen feltűnt Firestorm és Oliver Queen, A zöld íjász főszereplője is, hogy segítsenek Barrynek megküzdeni a titokzatos Harrison Wellsszel, azaz Eobard Thawne-nal. Hőseink természetesen sikeresen legyőzték a jövőből érkezett és a jelenben ragadt férfit, és bezárták a híres S.T.A.R Labor börtönébe.

Barry Wells látogatása során kapott még egy esélyt anyja megmentésére, hogy a részecskegyorsító segítségével, egy fekete lyukon keresztül újra visszamenjen a múltba. De ez csak akkor történhet meg, ha Wells eközben egy időgép segítségével visszatérhet a jövőbe ezzel a módszerrel.

Azonban ahogy azt a Flash is jól tudja, ha megmenti édesanyját, semmi sem marad a régi. Így hatalmas áldozatot hoz és a múltba látogatás során nem él anyja megmentésének lehetőségével, viszont egy megható beszélgetésnek lehetünk szemtanúi. Barry visszatérése után nem engedi Dr. Wellst hazamenni. Megtámadja, ám nem jár sikerrel és végül Eddie menti meg, aki az életével fizet érte.

A rajongók a Twittert is elárasztották véleményekkel és reakciókkal, amelyekből úgy látszik, sok szem nem maradt szárazon.

Barry apának hívta Joe-t. Istenem, sírok. Annyira félek.

Sírok. Nyugodj békében Eddie! Már nem tudok várni őszig!

Barry nem megmenteni ment!  Annyira sírok. Csak látni akarta az anyját.

Így végződik egy szuperhősös sorozat! Wow, hihetetlen!

A második évad ősszel fog startolni Amerikában a The CW csatornán. A készítők még jobb különleges effekteket ígérnek és azt is elárulták, hogy egy új módszerrel fogják bemutatni az új metahumánokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek