Starity

Eladó Regina George luxusotthona

2015. május 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eladóvá vált az a mesés ingatlan, mely a 2004-ben forgatott Bajos csajokban a Rachel McAdams alakította Regina George otthonául szolgált.

hirdetés
Eladó Regina George luxusotthona

A Rachel McAdams által alakított Regina George karaktere méltán írta be magát a filmtörténetbe, hiszen a 2000-es évek egyik legnépszerűbb filmvászonra vitt sulikirálynőjét köszönthetjük személyében. Aki látta a mára már kultikussá vált tinifilmet, a Bajos csajokat, az előtt nem titok, hogy milyen mesés villában, pazar körülmények között élte életét az egyszerre utált és imádott szereplő. Egy szerencsés álma azonban immár valósággá is válhat, ugyanis a Regina George otthonául szolgáló ingatlant eladásra kínálja tulajdonosa. 

A 20.000 négyzetméteres, 12 háló- és fürdőszobás neoklasszicista stílusban épült kúria Toronto szívében fekszik egy kéthektáros telken. Az épület a film forgatása óta eltelt évtizedben több kisebb-nagyobb változtatáson esett át, ám fényűző eleganciájából mit sem veszített. A hatalmas egybenyitott konyha és étkező látványos kvarc munkalapjaival és Wolf típusú felszerelésével nemcsak elegáns látványt nyújt, hanem a praktikus helykihasználásról is árulkodik. 

Míg a második emelet a villa személyzetének van fenntartva, addig az első emeleten találhatóak a hatalmas lakosztályok, melyekhez a külön fürdőszoba mellett egy kényelmesen tágas gardrób is tartozik. Akárcsak a ház többi részén, itt is dominálnak a márványból készült padló- és bútorelemek, a kellemes hőmérsékletről pedig télen a beépített kandalló és padlófűtés, nyáron pedig a legkondicionáló gondoskodik. A hatalmas szobák az ingatlanhoz tartozó, gyönyörűen karbantartott kertre néznek, melyhez tartozik egy saját teniszpálya és medence is.

A földszint szolgál a borospince, az otthoni spa- és wellnessrészleg, valamint egy kikapcsolódásra alkalmas játékterem helyszínéül. A házhoz természetesen saját garázs is tartozik, mely akár hat személygépjármű befogadására is alkalmas. A luxuskörülményeket biztosító otthon tulajdonosa 14.800.000 dollárért kínálja eladásra az álomotthont, melybe ezúttal engedett bepillantást nyerni, hogy ösztönözze kicsit az érdeklődőket. Kukkantsatok be ti is!


Fotók: Sotheby's International Realty

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek