Starity

Szellő István a Barátok közt sztárjába szerelmes

2015. május 23. 17:05   |   Szerző: Flower14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub híradósára újra rátalált a szerelem Gubík Ági személyében. A felvidéki színésznő és István lassan két hónapja alkotnak egy párt.

hirdetés
Szellő István a Barátok közt sztárjába szerelmes
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Úgy tűnik, az RTL klub híradósa, Szellő István és a Barátok közt új tagja, Gubík Ági egy párt alkotnak, kapcsolatuk pedig lassan már két hónapja tart. A pár próbálta titkolni a munkahelyükön, hogy együtt vannak, a viszonyuk viszont egyre szorosabb, így nemrég egy romantikus hétvégére is elutaztak Isztambulba.

A Blikknek nyilatkozott nemrégiben egy szemtanú, aki együtt utazott haza a párossal, és elárulta, hogy a friss szerelmespárról szinte sugárzik a boldogság. A megismerkedés egyébként könnyű volt számukra, mivel a Híradó és a Barátok közt stúdiója egy épületben található, így sokszor találkoznak a mindennapokon.

Szellő Istvánnak négy gyermeke van, Áginak pedig egy, és a hírek szerint a gyermekek tudnak a kapcsolatról, de arról nem tudni, hogy találkoztak-e már a szülők új választottjával.

Sok boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek