Starity

Férjhez ment Heather Morris

2015. május 23. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee sztárja nemrégiben kimondta a boldogító igent gyermeke édesapjának, a menyegzőn pedig egykori kollégái is tiszteletüket tették.

hirdetés
Férjhez ment Heather Morris
Fotó: Amy & Jordan Photography/Startraks

Egy héttel ezelőtt, május 16-án örök hűséget fogadott egymásnak Heather Morris és Taylor Hubbell. Az esküvőt a kaliforniai Topangában található Old Canyon Ranchen tartották meg családjuk és barátaik körében, köztük a 28 éves színésznő glee-s kollégáival, Kevin McHale-lel, Jenna Ushkowitzcal, Grant Gustinnal, Vanessa Lengies-zel, valamint az első gyermekével várandós Naya Riverával és újdonsült férjével, Ryan Dorsey-val.

A friss feleség szokványos fehér menyasszonyi ruhát viselt, ám magassarkú helyett fehér balerinacipőben állt oltár elé. Taylor szürkés öltönybe bújt, a koszorúslányok pedig vidám, világoskék színű ruhákban pompáztak.

Az ifjú pár már gyerekkora óta ismeri egymást, első gyermekük, Elijah pedig 2013-ban jött világra, így az esküvőt is régóta tervezgették már. Kisfia születése előtt Heather egyébként azt is bevallotta, hogy családjáért még színészi karrierjét is hajlandó feladni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek