Starity

Lemezszerződést kötött Hailee Steinfeld

2015. május 24. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Republic Recordshoz szerződött le a Tökéletes hang második részének fiatal sztárja.

hirdetés
Lemezszerződést kötött Hailee Steinfeld
Fotó: Nino Munoz/Flare

Hailee Steinfeld a hónap elején azt nyilatkozta Jimmy Kimmel talkshow-jában, hogy sosem tekintett magára énekesnőként, egészen addig, amíg be nem válogatták a nemrég debütált Tökéletes hang második részébe. Ekkor ugyanis élőben kellett énekelnie a forgatáson és egy csapásra megváltozott minden.

Énekesnői tehetségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nemrégiben szerződést ajánlott neki a Republic Records, amit ő alá is írt. A hivatalos közleményből továbbá az is kiderült, hogy olyan slágergyárosokkal dolgozhat majd együtt első önálló albumán, mint Captain Cuts, Harvey Mason, The Futuristics és a Mattman & Robin páros.

Az Oscar-jelölt színésznő nemrégiben egyébként felénekelte a Tökéletes hang egyik betétdalát is, a Flashlightot, amit eredetileg Jessie J előadásában hallhatunk. A feldolgozásban nem más, mint a Fall Out Boy-os Pete Wentz volt segítségére és a rajongók nagy örömére a YouTube-ra is feltöltötték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek