Starity

Mischa Barton már nem iszik

2010. szeptember 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Narancsvidék egykori sztárja szeretné újra beindítani karrierjét, ezért megfogadta, hogy lemond az alkoholról – írta a Starpulse. Mischa elmondása szerint tavaly nyáron érte a mélypontot, amikor kórházba kellett szállítani.

hirdetés
Mischa Barton már nem iszik

A Narancsvidék egykori sztárja, Mischa Barton szeretné újra beindítani karrierjét, ezért megfogadta, hogy lemond az alkoholról – írta a Starpulse.

Mischa elmondása szerint tavaly nyáron érte a mélypontot, amikor kórházba kellett szállítani. A színésznő később tagadta, hogy alkoholproblémiái lennének, és ez okozta volna a történteket.

Az új, egészségesebb élet érdekében mindenesetre először pont az ivászattal hagyott fel. „Egészséges vagyok, és keményen dolgozom. Nagyon sok ajánlatot kaptam, és amellett, hogy forgatókönyveket olvasgatok, a saját táskakollekciómmal is foglalkozom. Imádom Angliát, és szívesen jövök ide, hogy találkozhassak a barátaimmal, de ezt elég nehéz megvalósítani úgy, hogy zajlik az élet az Egyesült Államokban. Kerülöm az alkoholt” – nyilatkozta Meesh, aki egy kicsit sajnálja, hogy így már nem fogyaszthat a Pimm's No.1 nevű italból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek