Starity

Klippremier: Our Last Night – A World Divided

2015. május 27. 19:07   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A banda legújabb albuma, a Younger Dreams június 16-án kerül a lemezboltokba, a srácok pedig már két dalhoz is készítettek videoklipet.

hirdetés
Klippremier: Our Last Night – A World Divided

Az első kisfilm a Home című dalhoz készült, és április 28-án látott napvilágot. A másodikat majdnem egy hónappal később, május 26-án mutatták be a rajongóknak, a hozzá tartozó dal pedig az A World Divided.

A dalszöveg és a videó üzenete, hogy egy olyan világban élünk, amiben az egyediséget gyakran háttérbe szorítják a társadalmi normák, és az Our Last Night készen áll arra, hogy ezen változtasson (We need to break the cycle of hate = Meg kell törnünk a gyűlölet körforgását). Ez a dal olyanokhoz szól, akik minden nap harcolnak bőrszínük miatt, és akik nem félnek átlépni határokat (Divided by the colors, split by our beliefs, forced against each other, nothing's as it seems = Színek szerint elosztva, hitünk szerint elválasztva, egymás ellen fordítva, semmi sem az, aminek látszik).

A klip producere és rendezője az együttes testvérpárosa, Trevor és Matt Wentworth voltak, akik egyben a banda énekesei is.

Az Our Last Night hamarosan befejezi világ körüli turnéját, május 19-én hazánkban is felléptek a Dürer Kert színpadán, teltházas közönség előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek