Starity

Újra együtt Lily Collins és Jamie Campbell Bower

2015. május 29. 07:07   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csontváros két főszereplője ismét egymásra talált, amit az Instagramra feltöltött közös fotóik bizonyítanak.

hirdetés
Újra együtt Lily Collins és Jamie Campbell Bower
Fotó: John Russo / Live Magazine UK

Lily Collins és Jamie Campbell Bower már egy ideje izgalomban tartják rajongóikat. A színésznő négy nappal ezelőtt először egy gitáros kezeiről készült fotókat tett közzé, melyekre a rajongók azonnal ráismertek, hiszen Jamie-nek is ugyanolyan varrások díszítik az ujjait. Nem sokkal később közös bohóckodós fotók is kikerültek Collins WhoSay- és Instagram-oldalára is, ami reményt keltett a fanokban, hogy esetleg ismét egymásra talált a két évvel ezelőtt szakított sztárpár.

Az i-re Lily tegnapi fényképei tették fel a pontot, hiszen két hivatalos bejelentésnek is minősülő képpel örvendeztette meg követőit. A két hasonló stílusú fotó egyikén Bower megpuszilja a Csontváros Claryjének arcát, míg a másikon egy csók csattan el közöttük. A fanok többsége örült a fiatalok boldogságának, ám volt olyan tag is, akit szomorúsággal töltött el a hír.

A fiatal színésznőt Thomas Cocquerellel és Chris Evansszel hozták hírbe, míg a Jace Waylendet alakító színész a modell Matilda Lowther barátja volt egy ideig. Hogy másodszorra mennyire lesz sikeres a színészpáros kapcsolata, az még a jövő zenéje.


Fotók: WhoSay.com/Lily Collins

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek