Starity

Ütős videóval tért vissza Bonnie McKee

2015. május 29. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki, akkor Bonnie McKee biztosan ért a slágerekhez. A dalszövegíró most a saját karrierjét rendezgeti a zenei életben, és az American Girl után egy újabb fülbemászó dalt jelentetett meg.

hirdetés
Ütős videóval tért vissza Bonnie McKee

Bonnie McKee olyan előadóknak írt már dalokat, mint Katy Perry (többek között: California Gurls, Teeange Dream, Part of Me és Roar), Adam Lambert (Chokehold), Taio Cruz (Dynamite) és Rita Ora (How We Do). Emellett dolgozott már együtt Leona Lewisszal, Christina Aguilerával, Carly Rae Jepsennel és Ellie Gouldinggal is a megannyi név közül.

Bonnie még tavaly adta ki a nyár egyik slágerét, az American Girlt, azonban azóta váratott magára a néhány karácsonyi feldolgozást leszámítva. A rajongói nagy örömmel fogadhatták így a hírt, hogy az énekesnő visszatért Bombastic című dalával, ami az erről elnevezett EP-n jelent meg három másik felvétel mellett.

A feltörekvő csillag nem bízta a véletlenre a kisfilmet: minden megtalálható benne, ami a sikerhez szükséges. Fülbemászó zene, némi 80-as évek és fenékrázás.

A videokliphez megannyi barátja gratulált a sztárvilágból. Kegyetlen lett! Nagyon játékos! - pötyögta Adam Lambert. Nézzétek meg a barátnőm BombASStic videóját! - jegyezte meg Meghan Trainor. A csajom, Bonnie McKee, arra megy ki, hogy leállítsa az internetet, és az a fenék! BombASStic lett! - írta az énekesnő legjobb barátnője, Katy Perry.

  1. I Want It All
  2. Bombastic
  3. Wasted Youth
  4. Easy

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek