Starity

Jótékonykodás a Twitter segítségével

2010. szeptember 16. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek sztárja elkezdte, a többi híresség pedig folytatta. Sok mindenre jó az internet, többek között reklámra is, és az ezzel járó pénzre...

hirdetés
Jótékonykodás a Twitter segítségével

Eva Longoria, a Született feleségek egyik főszereplője kitalált egy érdekes dolgot, ami várhatóan elképesztően népszerűvé vált internetszerte.

A Twitteren írogatni kezdett pár másik hírességnek, hogy benne lennének-e az új jótékonysági szervezetében, és sokan bele is egyeztek. Név szerint  – többek között – Kim Kardashian, Jessica Simpson, Nicole Richie, Justin Bieber, Demi Lovato, Sophia Bush vagy éppen Ashley Tisdale is segédkezik ez ügyben. De rajtuk kívül még rengetegen benne vannak: például Pete Wentz, Jessica Alba, Jesse McCartney, Alicia Keys, Joel Madden, a Jonas tesók, Ashlee Simpson, Ryan Seacrest és még sorolhatnánk.

A szervezet lényege, hogy az emberek lehetőséget kapjanak, hogy imádott sztárjuk válaszoljon nekik, elkezdje „követni” őket, vagy pedig retweetelje egy bizonyos üzenetüket. Várhatóan rengetegen regisztráltak az oldalra, és ebből kifolyólag sok pénzt is nyer a jótékonysági szervezet, ami Haiti sérültjeinek fog segíteni. És ugyan ki utasítaná el kedvencét?

Maga Eva mondta el egy videóban a regisztrálók lehetőségeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek