Starity

Iggy Azalea mégsem olyan nagy sztár

2015. május 31. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál rapper, Iggy Azalea érdeklődés hiányában lefújta turnéjának összes állomását. Teljes kártalanítást és egy 2016-os koncertturnét ígért a hoppon maradt rajongóknak.

hirdetés
Iggy Azalea mégsem olyan nagy sztár

Az elmúlt év akármennyire is nagy sikereket hozott Iggy Azalea számára, az idénre meghirdetett turnéjának jegyeladásai azt mutatják, hogy a rapper még mindig nem elég híres ahhoz, hogy egyedül képes legyen megtölteni nagy arénákat.

Az ausztrál sztár tegnap jelentette be hivatalos közleményében, hogy Great Escape Tour néven futó koncertsorozatának összes állomását törli, a jegyeket pedig teljes értékükön visszaváltják. Márciusban még arról volt szó, hogy néhány hónapot csúszni fog a turné, hogy Iggy magas szakmai elvárásait teljesíteni tudják a stábtagok, illetve a szervezők, ám a Defamer szerint a végleges törlés hátterében nem ez áll, hanem a tény, hogy bár hónapok óta árulják a jegyeket, egyszerűen nem fogy annyi, hogy anyagilag megérje megtartani Iggy showjait.

A körülbelül 18 ezres férőhellyel bíró Staples Centerben például nagyjából félházzal, azaz 9000 körüli nézőszámmal tudtak volna számolni három hónapnyi jegyárusítás után, ami egyáltalán nem számít acélos teljesítménynek. Lesz egy új turné, amit Iggy új lemeze köré tervezünk 2016-ban, és elnézést kérünk bármilyen kellemetlenség miatt – írta Iggy menedzsmentje a közleménybe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek