Starity

Klippremier: Big Bang – Bang Bang Bang

2015. június 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap új videoklippel jelentkezett a dél-koreai fiúcsapat, amely a Bang Bang Bang című dalhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Big Bang – Bang Bang Bang

2015. márciusában jelentette be a YG Entertainment egyik szóvivője, hogy az egyre népszerűbb öttagú dél-koreai fiúcsapat, a Big Bang szeptember 1-jén kiadja legújabb stúdióalbumát MADE címmel. Ám az új korongot különleges módon fogják elővezetni, méghozzá egy projekt részeként.

A terv első része május 1-jén bonyolódott le „M” néven, melyhez két új videoklip is készült Bae Bae, valamint Loser címekkel. A tegnapi nap folyamán lezajlott a második szegmens is, melyet ezúttal „A” névre kereszteltek. Az ütemtervhez híven egy új klip is felkerült a világhálóra, mely a Bang Bang Bang című dalhoz készült.

A koncepcióból jól kivehető, hogy egy bulizósabb stílust képviselnek, melyet főként a sok pénz és a fiúk tébolyultsága jellemez. Összességében kijelenthetjük, hogy igen fülbemászó dal lett, azonban ennek megvannak a hátrányai is, mivel némely rajongó úgy veheti ki, hogy a tagoknak kissé fejükbe szállt a hírnév.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek