Starity

Itt az első előzetes a Disney új sorozatához

2015. június 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 26-án, a Tengerparti tinimozi premierje után azonnal levetítik a Best Freinds Whenever első epizódját, amihez most ajánlót is kaptunk.

hirdetés
Itt az első előzetes a Disney új sorozatához

A Disney Csatorna szokásává vált, hogy minden eredeti mozijuk premierje után egy új sorozatot is elindítanak, ez pedig a Tengerparti tinimozi második részének levetítését követően sem lesz másképp.

Június 1-jén megérkezett az első egyperces ízelítő a Best Friends Whenever című sorozathoz, amelyben röviden bemutatkoznak a főbb szereplők, és felvázolják a sorozat koncepcióját is.

A történetben két legjobb barátnő, Shelby és Cyd kalandjait követhetjük nyomon, akik egy őrült tudós tendenciáival rendelkező barátjuk balul sikerült találmányának mellékhatásaként tudnak utazni az időben, amikor csak akarnak, és néha akkor is, amikor nem.  Ez az új képességük feje tetejére állítja és próbára teszi a barátságukat is, és dönteniük kell, hogy múltbéli hibáikat akarják-e kijavítani, vagy inkább betekintést szeretnének a jövőbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek