Starity

Bocsánatot kért Ian Somerhalder

2015. június 02. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban történt rajongói incidens miatt kért elnézést a Vámpírnaplók sztárja.

hirdetés
Bocsánatot kért Ian Somerhalder
Fotó: The CW

A Bloody Night Con nevezetű rendezvény keretein belül járja a világot jelenleg Ian Somerhalder, Kat Graham, Michael Malarkey, Daniel Gillies és Chris Wood. Így történt, hogy a múlt héten Párizsban örvendeztették meg a rajongókat, ám hiába töltöttek órákat a színpadon kérdésekre válaszolva, majd a backstage-ben fotózkodva, a fáradhatatlan fanoknak ez egyáltalán nem volt elég.

Egy nagy csapat várakozott ugyanis a hotel előtt, ahol a The CW sztárjai megszálltak, és mihelyst Ian és újdonsült felesége, Nikki Reed elhagyni készültek az épületet, rájuk vetették magukat, mint a piranhák. A 36 éves színész azonban nem volt hajlandó fotózkodni velük és arra kérte őket, hogy hagyják békén legalább egy napon.

Ez persze sok jelen lévő rajongónak nem tetszett, és az internetre felkerült videók miatt számtalan beszólást és kritikát kapott Ian, amikre most rövidke üzenettel válaszolt, és bocsánatot is kért.

Az én szemeimmel nézem a világot és közben próbálom a tiéteken át is. Látlak titeket. Mindannyiótokat látlak és minden szempárban hatalmas gyönyörűség rejlik. Bárki, aki ismer, tudja, hogy az életem nagy részét a rajongókkal töltöm. A közönségünkkel. Azokkal az emberekkel, akik lehetővé teszik ezt a sorozatot és az ISF-et [Ian Somerhalder Foundation], teljes szívükkel, elméjükkel, testükkel és lelkükkel. Eldobom az agyam attól, hogy egy ember, aki annyira nagyon próbál szeretni, egy ember, aki egy napot kér, csak egyetlen egy napot, hogy csendben sétálhasson az utcán, feldühíti az embereket. Szeretlek titeket... Jó éjszakát és köszönöm – írta az Instagramon a sármos színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek