Starity

Cesc Fàbregas: „Ne szálljunk el!”

2010. szeptember 16. 21:09   |   Szerző: Zolee90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cesc Fàbregas nem száll el az Arsenal repülőrajtjától, mert állítása szerint ez csak a kezdet.

hirdetés
Cesc Fàbregas: „Ne szálljunk el!”

Az Arsenal csapatkapitánya eddigi legjobbját nyújtotta szerda este a Braga ellen, mivel két gólt szerzett, két gólpaszt adott, ezzel hozzájárulva 6-0-s Braga elleni kiütéses győzelemhez.

Az Arsenal a bajnokságban sem kell, hogy szégyenkezzen, hiszen az eddigi négy meccsükből három győzelem és egy döntetlen a mérlegük. De Cesc Fàbregas óvatos, és szerinte igen is vigyázni kell a szombati fordulóban, ahol majd az Ágyúsok a  Sunderland vendégeként fognak szerepelni.

„Boldogok vagyunk a megszerzett 10 ponttal a lejátszott négy meccsből. – mondta az Official Matchday Programme-nek. – Természetesen sokkal jobb lenne a 12 pont, de így is ott vagyunk, második helyen a tabellán, és most arra kell törekednünk, hogy ne veszítsünk pontokat, mert majd a bajnokság legvégén minden pontra szükségünk lehet.”

„Tavaly is megvertük a Blackburnt és a Boltont, de sajnos szétestünk a nagy csapatok ellen, szóval nincs más dolgunk, minthogy meneteljünk, fejlődjünk, és hogy nehezítsük meg mindenkinek a dolgát, akivel csak szembekerülünk.”

„Szombaton ez épp a Sunderland lesz, akiknek az otthonában mindig nagyon nehéz a mérkőzés. Tavaly sajnos nem teljesítettünk túl jól a Stadium of Lightban, de az a meccs közvetlenül a válogatottmeccset követő szünet után volt, talán ennek volt az oka, hogy egy kicsit fáradtak is voltunk, de hétvégén remélem, hogy ezúttal jobban sikerül majd.” – zárta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek