Starity

Utolsó évadához érkezett az Every Witch Way

2015. június 04. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Negyedik, azaz utolsó évadát kezdi meg a Nickelodeon természetfeletti tiniszappanoperája, az Every Witch Way. Az előzetesben minden eddiginél nagyobb izgalmakat ígérnek a nézőknek.

hirdetés
Utolsó évadához érkezett az Every Witch Way

A Nickelodeon Every Witch Way-rajongóinak egyik szeme sír, a másik nevet: a júliusban kezdődő negyedik évad beharangozójából kiderült, hogy nem lesz ötödik évada a természetfeletti témájú szappanoperának, ám a készítők minden eddiginél izgalmasabb évadot ígérnek a nézőknek.

Az  Iridium High tanulóinak kalandjai tovább folytatódnak, a szokásos tinidrámákon túl azonban néhány tanuló természetfeletti képességeit is beveti, hogy elérje, amit akar. A Paola Andino, Nick Merico, Paris Smith, Rahart Adams, Elizabeth Elias, Daniela Nieves, Tyler Alvarez, Autumn Wendel, Denisea Wilson, és Zoey Burger szereplésével készült sorozat egyesíti a tinivígjátékok és a klasszikus dél-amerikai telenovellák elemeit, ami nem is véletlen, hiszen a Grachi című spanyol nyelvű sorozatból készült, amelyet a Nickelodeon latin-amerikai régiójának készítettek 2011 és 2013 között. Érdekesség, hogy az eredeti sorozatban szereplő Katie Barberi az amerikai verzióban megismételhette Ursula szerepét.

A nálunk még nem vetített, ám az Egyesült Államokban nagy sikert aratott sorozat rajongótábora az év második felében egy spinoff sorozattal, a W.I.T.s Academyvel vigasztalódhat. Az új sorozat az Őrzők köré épül majd, és betekintést enged a varázsló- és boszorkánytanconcok vicces és kalandos mindennapjaiba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek