Starity

Megnyitotta a bikiniszezont Horváth Éva

2015. június 04. 07:07   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Horváth Éva kirobbanó formában van, és ezt meg is mutatta a jó idő érkezésével. A Miss Balaton by Cosmopolitan koordinátora nem egyedül érkezett a vizes kikapcsolódásra, a verseny tavalyi győztese, Király Lili és a döntős Vajda Violetta is vele tartott. A medence melletti pihenés közben Éva elárulta, hol tölti legszívesebben a forró nyári napokat.

hirdetés
Megnyitotta a bikiniszezont Horváth Éva
Fotó: Red Lemon Média

A jó idő hivatalosan is megérkezett, ennek örömére Horváth Éva és a Miss Balaton tavalyi döntősei engedélyeztek maguknak egy kis pihenést. A gyönyörű hölgyek kellemes fürdőzéssel indították el a strandszezont, miközben Éva elmesélte, hogyan pihen majd, ha beköszönt az igazi hőség.

„Napimádó vagyok, így nyáron, amikor csak lehetőségem adódik, kifekszem barnulni. Szerencsére jó géneket örököltem, nem szoktam leégni, csak az arcomat szoktam egy nagyobb kalap árnyékával védeni. A vízbe csak egy láblógatás erejéig sétálok be, nem vagyok az a lubickolós típus, de egy vadvízi evezésre bármikor igent mondok” – árulta el Éva.

A mindig csúcsformában lévő modellnek nem sok ideje jut nyáron a pihenésre, hiszen a Miss Balaton by Cosmopolitan koordinátoraként már a verseny kezdetétől felügyeli és segíti a lányok felkészülését. Természetesen előfordul, hogy van idő a kikapcsolódásra, ilyenkor Éva a már jól bevált helyekre vonul vissza feltöltődni.

„Ha nyár és pihenés, akkor belföldön csak a Balaton jöhet szóba. Gyerekkoromban rengeteg időt töltöttem a „magyar tenger” partján, és ez a kötődés a mai napig megmaradt. Külön öröm számomra, hogy a szépségverseny felkészítőtábora és a döntő is Balatonfüreden lesz, így ha a munka mellett lesz néha időm, akkor biztos, hogy kifekszem kicsit a partra” – mesélte Éva.

A verseny szervezői június 6-áig várják a 18 és 28 év közötti hölgyek jelentkezését. További információ a Miss Balaton oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek