Starity

MILF-ek is rajonganak a Wellhelloért

2015. június 04. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gipszben érkezett a Class FM stúdiójába Fluor Tomi, aki Diaz kíséretében a Wellhello sikeréről beszélgetett a Morning Show műsorvezetőivel. A csapat nemrég még a rakpart és az elbírható szerelem mennyiségének összefüggéseiről énekelt, ma pedig túlvannak a Class Nyár 2015 programsorozat teltházas nyitó nagykoncertjén is, ahol nem csak tinik buliztak.

hirdetés
MILF-ek is rajonganak a Wellhelloért
Fotó: Budapest Park

Három napja sikerült egy nagy ládát ráejteni – magyarázta begipszelt lábának történetét a Morning Show-ban Balázséknak Fluor Tomi, akinek a hangszerek tárolására alkalmas láda három lábujját és a középszárcsontját is eltörte. Fluor fekvőgipszet kapott, ám ennek ellenére továbbra is fellépésekre jár, nagykoncertjén egy trónust formázó aranyszínű tolókocsiban nyomta végig a bulit a színpadon.

Tomi a Wellhellóval hátrahagyta félrefordított baseballsapkás, bolondos énjét, és kissé komolyabb zenei vizekre evezett. Borzasztó nagy tanulság volt a Fluor Tomi-s évekből, hogy ha hülyegyereknek mutatod magad, azt a körülötted lévők elhiszik – vallotta be az előadó, aki szerint az emberek valóban kezdték azt gondolni, hogy nem több mint egy színes sapkákban feszítő, poénos szövegeket rappelő tinisztár.

Fotó: Budapest Park

Az interjú során kiderült, hogy a Wellhello dalai nem feltétlenül csak a 15-20 éveseknek szólnak, a koncerteken az idősebb korosztály is szívesen bulizik. Meg is lepődtünk, amikor múltkor Mosonmagyaróváron az első három sor MILF-ekből állt – poénkodott Fluor, aki hozzátette, anyukája barátnői is szívesen látogatják a koncertjeiket, ami köszönhető a kissé a 80-as évekre jellemző hangzásnak is. Ennek ellenére a szövegeket nem mindenki érti, Vadon Jani elárulta, hogy neki olyan szakértő segítségre van szüksége bizonyos sorok megfejtéséhez, mint a 13 éves lánya.

Komolyra fordítva a szót, Diaz elmesélte, hogy Tomival korábban is dolgoztak már együtt, és a Wellhello brandet is teljesen tudatosan építik. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a srácok őrületes hangulatú nagykoncerttel robbantották fel a Budapest Parkot a Class Nyár 2015 programsorozat nyitányaként. A show-ra már régen elfogytak a jegyek, 50 szerencsés Class FM-hallgató azonban mégis eljuthatott a fantasztikus bulira. A koncertet a Class FM népszerű műsorvezetői és a rádió partnerei közös fröccspartival koronázták meg, ahol természetesen a Morning Show nagyágyúi is hajnalig buliztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek