Starity

Nővére nyomdokaiba lépett Noah Cyrus

2015. június 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noah Cyrus egy kávéház open mic estjén lépett fel, bebizonyítva, hogy Miley-n kívül is akadnak tehetségek a Cyrus családban.

hirdetés
Nővére nyomdokaiba lépett Noah Cyrus

Noah Cyrus évek óta a szórakoztatóipar körül forgolódik, ám eddig mégis Miley húgaként volt elkönyvelve a legtöbb helyen. A többek között énekesnői babérokra is pályázó 15 éves Noah most egy kávéház nyílt estjén lépett fel, és mutatta meg hangját egy kisebb közönségnek. A Studio Cityben található Crave Café színpadán apja, Billy Ray Cyrus kísérte gitáron, mialatt lánya az ő Could've Been Me című számát énekelte néhány más dal mellett, hallhatóan nagy sikerrel – írja a TMZ.

A TMZ a kávézóból távozóban még elkapta egy villáminterjúra Billy Rayt, aki bár nagyon sietett, szemmel láthatóan nagyon büszke volt legkisebb lánya sikereire: Király volt, ember. Remek hangja van, és jó adag tehetsége.

 

Thanks again daddy

A video posted by Noah Cyrus (@noahcyrus) on Jun 3, 2015 at 11:34am PDT

Noah eddig főleg színészettel foglalkozott, többször is feltűnt nővére műsorában, a Hannah Montanában, illetve apja Doki című sorozatában. Ám úgy tűnik, hogy Miley-hoz hasonlóan a zenei pályán is vannak tervei. Nagyon közel állnak egymáshoz, így nővére biztosan ad neki néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan legyen hozzá hasonlóan világsztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek