Starity

Nővére nyomdokaiba lépett Noah Cyrus

2015. június 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Noah Cyrus egy kávéház open mic estjén lépett fel, bebizonyítva, hogy Miley-n kívül is akadnak tehetségek a Cyrus családban.

hirdetés
Nővére nyomdokaiba lépett Noah Cyrus

Noah Cyrus évek óta a szórakoztatóipar körül forgolódik, ám eddig mégis Miley húgaként volt elkönyvelve a legtöbb helyen. A többek között énekesnői babérokra is pályázó 15 éves Noah most egy kávéház nyílt estjén lépett fel, és mutatta meg hangját egy kisebb közönségnek. A Studio Cityben található Crave Café színpadán apja, Billy Ray Cyrus kísérte gitáron, mialatt lánya az ő Could've Been Me című számát énekelte néhány más dal mellett, hallhatóan nagy sikerrel – írja a TMZ.

A TMZ a kávézóból távozóban még elkapta egy villáminterjúra Billy Rayt, aki bár nagyon sietett, szemmel láthatóan nagyon büszke volt legkisebb lánya sikereire: Király volt, ember. Remek hangja van, és jó adag tehetsége.

 

Thanks again daddy

A video posted by Noah Cyrus (@noahcyrus) on Jun 3, 2015 at 11:34am PDT

Noah eddig főleg színészettel foglalkozott, többször is feltűnt nővére műsorában, a Hannah Montanában, illetve apja Doki című sorozatában. Ám úgy tűnik, hogy Miley-hoz hasonlóan a zenei pályán is vannak tervei. Nagyon közel állnak egymáshoz, így nővére biztosan ad neki néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan legyen hozzá hasonlóan világsztár.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek