Starity

Könyvet ír Naya Rivera

2015. június 09. 15:03   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Twitteren jelentette be, hogy új projektbe fog, mégpedig egy memoárt ír az életéről.

hirdetés
Könyvet ír Naya Rivera

Naya Rivera nagyon izgalmas hírrel lepte meg rajongóit: elárulta, hogy könyvírásba kezd. Megtudhattuk azt is, hogy életrajzi ihletésű irományra számíthatunk, melyben a rajongók megismerhetik az igazi Nayát. A mű címe is már sokat elárul, hiszen Sorry Not Sorry: Dreams, Mistakes, and Growing Up elnevezéssel kerül majd forgalomba.

Következő tavaszra várható. Sok szaftos sztori az életemről. A Glee, a srácok, felnőtté válás és még sok más. #sorrynotsorry – olvashattuk a várandós énekesnő tweetjében, melyhez a Publishers Weekly cikkéből vágott ki egy képet, amelyen a megjelenést reklámozzák. A honlapról kiderült, hogy a könyvben szót ejt a Family Matters- és a Kaliforniába jöttem-beli szerepléséről, a hirtelen jött gazdagságtól a visszaesésig, amikor pincérnőként kellett fenntartania magát, majd a hírnévről, melyet a Fox Glee-je hozott meg számára Santana Lopezként.

A memoár kiadója, a Tarcher Books így jellemezte az irományt: Őszinte gondolatokkal lesz tele és olyan témákat feszeget, mint a randizás, vagy hogy milyen kihívások várnak Hollywoodban. A könyv 2016 tavaszától lesz kapható a boltokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek