Starity

Sorozatot kap Aranyhaj

2015. június 07. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Animációs sorozatban folytatódik Aranyhaj története a 2010-es film után.

hirdetés
Sorozatot kap Aranyhaj
Fotó: Disney Channel

2010-ben került bemutatásra a Walt Disney Pictures 50. filmje, az Aranyhaj és a nagy gubanc, ami a klasszikus Grimm-mesén, a Rapunzelen alapszik. A produkció hatalmas sikereket ért el, így három évvel ezelőtt egy rövidfilm, a Tangled Ever After is megjelent; most azonban újabb örömhírrel szolgált a stúdió.

Szerdán ugyanis bejelentették, hogy 2017-ben érkezik az animációs filmen alapuló sorozat is, ami még a rövidfilm előtti időket mutatja be, amikor is Aranyhaj megismerkedik szüleivel, a királysággal és lakóival.

A fegyelmezetlensége és a kíváncsi természete miatt arra a felfedezésre jut, hogy nagyon sok mindent meg kell még tanulnia, mielőtt ténylegesen el tudja fogadni királyi sorsát. A király nagy meglepetésére Aranyhaj bátran félreteszi a koronát és közelgő esküvőjét, hogy nagy kalandokban lehessen része. De mivel édesapja nem volt részese gyerekkorának, el kell fogadnia, hogy Aranyhaj független, fiatal nővé érett – áll a hivatalos közleményben.

Az Aranyhaj hangját kölcsönző Mandy Moore és Flynn Rider, azaz Nyálas Eugén szinkronhangja, Zachary Levi már leszerződött a sorozatra, de sok ismerős arc feltűnik majd még a történetben. Többek között a hercegnő kaméleonja, Pascal és Eugén hűséges lova, Maximus, valamint a banditák is, de egy új főszereplővel is találkozhatunk az akaratos Cassandra személyében, aki Aranyhaj szolgálója és bizalmasa is egyben.

Fotó: Disney Channel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek