Starity

Kitört a feminista Ariana Grandéből

2015. június 08. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana kiakadt a sajtóra, mivel összeboronálták a One Direction énekesével, Niall Horannel.

hirdetés
Kitört a feminista Ariana Grandéből

Ariana Grande nem óhajt senki tulajdona lenni, és ennek hangot is adott, véget vetve azoknak a pletykáknak, miszerint Niall Horannal randizik. A múlt héten ugyanis lencsevégre kapták a fiatal énekesnőt, amint elhagyja az énekes lakását hajnali háromkor, ami elindította a lavinát.

Mindketten viszonylag rövid ideje egyedülállóak: Ariana bő másfél hónapja vetett véget kapcsolatának Big Seannal, Niall pedig néhány hete szakított ausztrál barátnőjével. Úgy tűnik, ennyi bőven elég is volt ahhoz, hogy egy közös bulizásba a sajtó belemagyarázzon egy kapcsolatot.

Az énekesnő vasárnap a The Sunnak adott interjújában fejezte ki nemtetszését: Egy lány barátkozhat valamivel, aminek farka van, anélkül, hogy ráugrana. Elegem van abból, hogy muszáj tartozni egy sráchoz. Nem vagyok Big Sean exe, nem vagyok Niall állítólagos barátnője. Ariana Grande vagyok. Ha ez nem elég, ne beszélgess velem!

Ariana egy hosszú közleményt is kiadott, amelyben részletesen kifejtette álláspontját. Amit arról mondtam, hogy nem vagyok Big Sean exe, úgy értettem, hogy elegem van abból, hogy olyan világban élünk, ahol a nőkre általában egy férfi múltbéli, jelenlegi vagy jövőbeli TULAJDONAKÉNT utalnak. Én. Nem. Tartozom. Senkihez. Csak saját magamhoz. És te sem.

Ariana hivatalos közelménye | Fotó: Facebook / Ariana Grande

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek