Starity

Meghallgatható Adam Lambert új nagylemeze

2015. június 08. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai naptól fogva elérhető Adam Lambert harmadik stúdiólemeze, a The Original High az Amazon.com-on, ahol bárki kedvére meghallgathatja a teljes anyagot.

hirdetés

Adam Lambert tudja, hogyan tegye jobbá a hétfőt rajongói számára. A nagylemeze, a The Original High június 12-én jelenik meg Európa bizonyos pontjain, míg Magyarországon és az USA-ban június 15-én. Egy héttel korábban azonban lehetőségünk nyílik meghallgatni a 33 éves énekes új albumát, amelyet tavaly rögzített Stockholmban.

A lemez producere Max Martin és Shellback volt, így nem meglepő módon egy ütős poplemezt hoztak össze a vokálbajnok Adam Lamberttel. Az albumról előzetesen megjelent kislemezként a Ghost Town, ami a nyár egyik legnagyobb slágerének lett kikiáltva. Ezután kellemes meglepetés fogadta azokat, akik előrendelték a The Original High-t az iTuneson, hiszen sorban kiadták az Underground, Another Lonely Night és az Evil In The Night felvételeket.

A The Original High két együttműködést is tartalmaz. A Rumorsban feltűnik a dalszövegszerző és nem mellesleg sikeres svéd énekesnő, Tove Lo, míg a Lucy hangzásvilágát Brian May fűszerezi meg egy remek gitárbetéttel.

Az album hangzásvilágáról előzetesen a Rolling Stone és a Yahoo! Music nyilatkozott, egyetértve azzal, hogy keserédes fájdalom lengi be, ami mégis jól esik a hallgatóknak. Lambert elmondása szerint a The Original High megmutatja, hol tart most az életében, és végre elmondhatja magáról, hogy felnőtt.

A honlapon nem lehet a felvételeket megtekerni, és a bónuszdalok nem elérhetőek, így összesen 11 dalról fedték fel a leplet:

  1. Ghost Town
  2. The Original High
  3. Another Lonely Night
  4. Underground
  5. There I Said It
  6. Rumors ft Tove Lo
  7. Evil In The Night
  8. Lucy ft Brian May
  9. Things I Didn't Say
  10. The Light
  11. Heavy Fire

A lemezt erre a linkre kattintva tudjátok meghallgatni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek