Starity

Ismét anya lett Emily Deschanel

2015. június 09. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben világrajött a Dr. Csont sztárjának második gyermeke, aki ismét kisfiú lett.

hirdetés
Ismét anya lett Emily Deschanel
Fotó: Genevieve / Flickr

Emily Deschanel szóvivője erősítette meg az Us Weeklynek, hogy a 2011 szeptemberében született Henry után újabb egészséges kisfiúval ajándékozta meg férjét, David Hornsbyt a színésznő.

Az egész család és a baba is remekül van – adta hírül, ám arról nem nyilatkozott, hogy milyen nevet kapott a csöppség.

A házaspár második gyermekének érkezéséről tavaly szeptemberben reppentek fel az első pletykák, decemberben pedig maga a Dr. Csont sztárja is megtette a hivatalos bejelentést. Ha pedig egy baba érkezése nem lett volna elég öröm, januárban kiderült, hogy húga, Zooey is várandós.

Emily egyébként remekül viselte a terhességet, amiben egy táplálkozási szakértő is nagy segítségére volt. Egy élelmezési szakértővel dolgozom együtt, hogy biztosan bevigyem a szervezetembe a megfelelő mennyiségű proteint. De nagyon furcsa. Folyamatosan csak szomjas vagy. Sokkal több vizet meg kell innod és én csak egy bizonyos mennyiséget tudok meginni. Rengeteget ittam régen és most elértem azt a pontot, ahol inkább a változatosságra vágyom. Ha egyszer szomjas leszek, limonádét vagy buborékos vizet akarok. Talán a citrusfélék miatt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek