Starity

Sarka Kata harmadik babára vágyik

2015. június 11. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes Sarka Kata újra szülne, szívesen megajándékozza férjét egy harmadik babával. Noha Hajdú Péter elégedett a két gyermekükkel, felesége akár negyvenévesen is bevállalna egy új csöppséget, mikor már Noncsika és Dávidka elhagyták a családi fészket. Kata mindent megtesz azért, hogy hosszú távon is kitűnő egészséggel rendelkezzen, és valóra válhasson azon vágya, hogy háromgyermekes édesanya lehessen.

hirdetés
Sarka Kata harmadik babára vágyik

Sarka Kata ad férje véleményére, Péter megmondja, hogy melyik hajszín és frizura áll jól a feleségének, és Kata igyekszik a kérésnek eleget is tenni; ám egy valamiben nem egyezik az álláspont. 

Megmondja, hogy mi áll jól nekem, hallgatok a véleményére. A T-kód kutatócsoport tesztjére is azért vállalkoztam, hogy megelőzzem a ráncokat, sokáig fiatalos szeretnék maradni. Szívesen vállalnék még egy babát, de Péter azt mondja, elég a két gyermek. Egészségesek, szépek, fiúnk és lányunk is van – mondta Kata, aki azért negyvenévesen szívesen újra szülne. 

Továbbra is szeretnék egy babát, Peti élvezi, hogy már túl vannak azon a koron, amikor minden lépésükre figyelni kell. Könnyű velük utazni, mert már önálló személyiségek, Noémi most kezdi az iskolát, már nagylányos szobát is kialakítottunk neki. Mikor Noémi nagykorúvá válik és önálló életet kezd, én mindenképpen szeretnék egy újabb kisbabát. Fontos, hogy megtartsam a kiváló egészségi állapotomat, megelőzzem a betegségeket, mert akkor már negyvenéves leszek, és olyankor már nagyobb a kockázat. A T-kód teszten azért vettem részt, hogy kipróbálhassam a baktövis egészségmegőrző hatásait, és az eddigi tapasztalataim alapján bízom benne, hogy ennek a csodanövénynek köszönhetően negyvenéves koromban is kicsattanok az egészségtől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek