Starity

Két hónappal hamarabb érkezik A marsi

2015. június 12. 15:03   |   Szerző: CandUs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év egyik legjobban várt filmjét két hónappal hamarabb mutatják be a mozik, az örömhírt pedig a könyv szerzője osztotta meg a rajongókkal.

hirdetés
Két hónappal hamarabb érkezik A marsi

Andy Weir A marsi című sci-fi regénye több millió olvasót ragadott magával szerte a világban. A nagy sikerű könyvből filmadaptáció is készült Matt Damon főszereplésével, amit nagyrészt Budapesten forgattak.

A regény Mark Watney asztronautáról szól, aki egy hatalmas homokvihar miatt elrendelt evakuáció közben egy véletlen balesetben hátramarad egyedül a kopár és kietlen Marson. A könyv végigkíséri és bemutatja Mark küzdelmét az életéért, de közben a földi eseményekbe is betekintést enged.

Andy Weir hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival az örömhírt, hogy a gyártó két hónappal előrébb, november 25-éről október 2-ára módosította a bemutató dátumát.  Az első előzetest június 8-án töltötte fel a gyártó a hivatalos YouTube-csatornájára, ami 3 nap alatt több mint 8 millió megtekintést ért el, és az esetek nagy részében pozitív volt a fogadtatása. Biztos okokat még az író sem tud arról, hogy mi áll a változtatás hátterében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek